Få det bedre mens du er på arbejde

En hel dag proppet med viden og værktøjer til dig. Temadagen er din timeout sammen med andre. Her kan du se din hverdag efter i sømmene og finde ud af:  Hvad vil jeg gerne gøre noget ved for at have det godt / få det bedre?  Og du går ud af døren igen med overblik og overskud til at gøre det.

Nyt syn på arbejdsdagen

Det bliver overskueligt og ligetil at gøre noget for at have det godt mens du passer dit arbejde.

emner:

  1. Sådan får du succes med at ændre vaner
  2. Hvordan fungerer kroppen optimalt og hvordan reagerer den på ensidige krav, arbejdet stiller til vores fysik?
  3. Hvad kan du gøre for at have det godt mens du er på arbejde – uden at forlænge arbejdsdagen, uden at det virker kunstigt, uoverkommeligt eller ligegyldigt?
  4. Hvordan kan du give det stressreducerende effekt?
  5. Hvordan spiser og drikker du dig til jævn og god energi uden at det kræver særlige diæter og mange forbud?
  6. Hvilke tips, tricks og øvelser kan du flette ind i hverdagen? Vi prøver det af, debatterer hvordan og hvornår man kan gøre det.
  7. Hvordan kan du skubbe gamle og nye muskelstivheder ud af kroppen?  Du lærer en supereffektiv og nem massage der stort set kan foregå hvor som helst.
  8. Hvad vil jeg gerne gøre noget ved? På baggrund af dagens emner skærer man sin egen plan til. Vi har udarbejdet en råplan, der hjælper med at prioritere hvad der skal gøres, hvordan det skal gøres og hvornår.

Opfølgning

Tema dagen kan kombineres med personlig opfølgning dér hvor man arbejder. Det giver mulighed for at blive holdt til ilden, få set nærmere på hvad man arbejder med, hvilke muligheder der er for at bruge rammerne bedre og få gode råd og tips undervejs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktisk

Undervisere på Temadagen er Ida Krag og Lotte Marie Jensen.

Dagen kan arrangeres i virksomheden eller eksternt og kan være en del af andre kurser, møder, konferencer…

Dagen er en blanding af foredrag, debat, bevægelse (i normalt tøj), gåtur i det fri,  workshops, meditation og tid til egne overvejelser.